Herkese Çiçek

Herkese Çiçek

Herkese çiçek her yere çiçek ilkesiyle Türkiye'nin 80 ilinde 200'ü aşkın çiçekçi bayisiyle hizmet veren ÇiçekçiBiziz, hızlı dağıtım ağı, zengin ürün çeşitleri ve profesyonel ekibiyle, sevdiklerinizi mutlu etmenizi sağlıyor. Doğum günü, anneler günü, babalar günü, sevgililer günü, öğretmenler günü ve daha pek çok özel günde sevdiklerinize gönderdiğiniz çiçeklerle gününüze anlam katıyor.

Birbirinden şık çiçek çeşitleri, harika tatlar sunabileceğiniz meyve sepeti çeşitleri ve peluş oyuncaklı, çikolatalı aranjmanlarıyla yüzlerce ürün seçeneğine sahip olan Çiçekçi Biziz, en özgün çiçek gönderiminizi yapmanızı sağlıyor. Çiçekçi Biziz'den çiçek siparişi vermek de çok kolay! Tek yapmanız gereken cicekcibiziz.com internet adresinden ya da 444 5 103 nolu telefondan ürününüzü seçmek ve siparişinizi oluşturmak. Çiçek siparişiniz aynı gün içinde belirttiğiniz saat diliminde sevdiklerinize ulaşır.

Yılın 365 günü kesintisiz hizmet sunan Çiçekçi Biziz ile dilediğiniz zaman herkese çiçek gönderme ayrıcalığına sahipsiniz. Hafta sonu, bayram günü gibi tatil günleri size engel olmasın, Çiçekçi Biziz'e gelin, herkese çiçek göndermenin özgürlüğünü yaşayın.


Diğer Yazılarımız