Çiçekçi

Çiçekçi

Çiçekçi denilince akla gelen ÇiçekçiBiziz, sektördeki 30 yıllık tecrübesiyle farkını ortaya koyuyor. Çankaya Çiçekçisi olarak başladığı meslekte istanbul çiçekçi şubesi, Beşiktaş çiçekçi şubesini açtıktan sonra Avrupa Yakasına sağladığı yüzde yüz müşteri memnuniyetini tüm Türkiyeye yaydı. Çankaya çiçekçi şubesiyle başkentin de çiçekçisi olan Çiçekçi Biziz Türkiye'nin çiçekçisi ünvanına ise 81 ilde şube açarak kavuştu. Bugün 250 şubesiyle hizmet veren ÇiçekçiBiziz, sevdiklerinizden çok uzaklarda olsanız da çiçek siparişinizi aynı gün içinde adrese ulaştırıyor.

Zengin ürün çeşidi ve geniş dağıtım ağına sahip olan çiçekçiniz ÇiçekçiBiziz ile tüm özel günleriniz emin ellerde. Doğum Günü, Anneler Günü, Sevgililer Günü gibi özel günlerinizi daha özel hale getiren çiçekçiniz ÇiçekçiBiziz'e gelin, sevdiklerinizi kolayca mutlu edin.

Online çiçekçiniz ÇiçekçiBiziz'den sipariş vermek için cicekcibiziz.com internet adresini ziyaret edebildiğiniz gibi 444 5 103 nolu telefonu da arayarabilirsiniz. Çiçek çeşitleri, Meyve Sepeti çeşitleri, özgün aranjmanlar ile bir çiçekçide aradığınız şeyden daha fazlasına sahip olacağınız ÇiçekçiBiziz ile güvenli alışverişin de keyfini çıkarın.


Diğer Yazılarımız